Gratis online training Lerend Evalueren

Nieuws
Terug naar boven

Het is zover: je kunt je inschrijven voor de online training Lerend Evalueren!

Bij projecten waarbij er niet 1-2-3 een oplossing voor handen is, voldoet de traditionele manier van evalueren niet. Daarom heeft het A+O fonds Rijk de training Lerend Evalueren ontwikkeld. Met Lerend Evalueren zorg je ervoor dat je samen met je collega’s leert van ervaringen die je opdoet tijdens je project. Zo herkent iedereen zich in de uitkomsten en krijgt je project veel draagvlak. Kijk naar dit filmpje over lerend evalueren voor een eerste indruk. In de gratis training Lerend Evalueren leer je in vier weken stap voor stap hoe je Lerend Evalueren in jouw project kunt toepassen. Schrijf je nu gratis in op https://www.aofondsrijk.nl/lerend-evalueren en ontvang vanaf 15 mei vier weken lang handige tools, tips en nog veel meer!

Over A+O fonds Rijk

Het A+O fonds Rijk is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. De vakorganisaties FNV Overheid, AC Rijksvakbonden, CNV Overheid en CMHF en de werkgever Rijk werken samen in het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds van het Rijk (A+O fonds Rijk).

Download PDF
Download PDF
einde artikel
Terug naar boven

Ook interessant voor jou

Nieuws
January 23, 2023
27/6/2023
Denk Doe Duurzaam
Nieuws
January 23, 2023
26/3/2023
Werk mee aan een duurzame CAO Rijk
Nieuws
January 23, 2023
11/4/2022
Geschil doorbetaling toelages bij opname spaarverlof

Meer
Nieuws­brieven

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
No items found.

Contact
formulier

Heb je een opmerking of een vraag voor de AC Rijksvakbonden? Neem dan vooral contact met ons op. Hiervoor kun je het formulier gebruiken.